Новости

Мобес Квалитет: Интегрирани акредитирани обуки за Имплементатори, Интерни и Екстерни Аудитори

Мобес Квалитет, под акредитација на Exemplar Global oд 30.10 – 02.11.09 2019 година, организира ИНТЕГРИРАНИ АКРЕДИТИРАНИ ОБУКИ за ИМПЛЕМЕНТАТОРИ, ИНТЕРНИ и ЕКСТЕРНИ АУДИТОРИ.

Прочитај повеќе

Повик за учество на младинска размена „The Road to Success of Future Leaders“ во Бугарија

Граѓанската организација „Европа на дланка“ од Бугарија во рамките на Еразмус + проект објавува повик за учество на 4 македонски учесници на 18-20 годишна возраст на младинска размена која ќе се одржи од 12-20 октомври во Узана, Габрово, Р. Бугарија.

Прочитај повеќе

Повик за учесници на менторски сесии за отворање и развој на е-бизнис

Фондација за Претприемачки Сервис за Млади објавува повик за учество на персонализирани менторски сесии со искусни консултанти од областа на претприемништвото и е-бизнисот.

Прочитај повеќе

Одржана 11-та регионална конференција на Enterprise Europe Network во Белград, Србија

На 11 и 12 септември 2019 г. во Белград се одржа регионална конференција на Enterprise Europe Network со претставници од Босна и Херцеговина, Хрватска, Македонија, Словенија, Србија и Црна Гора.

Прочитај повеќе

ОБУКА ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Графичкиот дизајн претставува визуелна комуникација, уметност која има конкретна задача и цел. Програмата на оваа обука е конкретна, практична и ориентирана кон уметноста и техниката.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови