Новости

Повик за учество на младинска размена „The Road to Success of Future Leaders“ во Бугарија

Граѓанската организација „Европа на дланка“ од Бугарија во рамките на Еразмус + проект објавува повик за учество на 4 македонски учесници на 18-20 годишна возраст на младинска размена која ќе се одржи од 12-20 октомври во Узана, Габрово, Р. Бугарија.

Прочитај повеќе

Повик за учесници на менторски сесии за отворање и развој на е-бизнис

Фондација за Претприемачки Сервис за Млади објавува повик за учество на персонализирани менторски сесии со искусни консултанти од областа на претприемништвото и е-бизнисот.

Прочитај повеќе

Одржана 11-та регионална конференција на Enterprise Europe Network во Белград, Србија

На 11 и 12 септември 2019 г. во Белград се одржа регионална конференција на Enterprise Europe Network со претставници од Босна и Херцеговина, Хрватска, Македонија, Словенија, Србија и Црна Гора.

Прочитај повеќе

ОБУКА ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Графичкиот дизајн претставува визуелна комуникација, уметност која има конкретна задача и цел. Програмата на оваа обука е конкретна, практична и ориентирана кон уметноста и техниката.

Прочитај повеќе

Повик за учесници на онлајн школа за претприемништво

ПСМ Фондација заедно со проектниот конзорциум во состав на проектот БалканМед ИННОВА отвораат повик за учесници на онлајн курсеви на Веб-школата за претприемништво и доживотно учење.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови