Новости

„Креирај едукативни активности за најмладите“ - работилница за воспитувачи и одделенски наставници

Како дел од проектот #Inno4Edu, СмартАп - Лабораторија за социјални иновации организира дводневна работилница „Креирај едукативни активности за најмладите“, наменета за едукатори, каде ќе се изработуваат дидактички материјали и игровни активности за спроведување на наставен час со деца од 3 до 10 години.

Прочитај повеќе

Брокерски настан ‘Match 4 Energy Waste Water’

Enterprise Europe Network во Македонија & REECO International го организираат Брокерскиот настан ‘Match 4 Energy Waste Water’ дел од Првиот Интернационален Саем и Конференција за обновливи извори на енергија, енергетска ефикасност, отпад и вода Renexpo® NMK.

Прочитај повеќе

Започна имплементација на проектот „Креирање одржливи можности за претприемништво“

Во септември 2019 год. започна имплементацијата на проектот „Креирање одржливи можности за претприемништво“, финансиран од Амбасадата на САД во Република Северна Македонија а во реализација на Фондација за Претприемачки Сервис за Млади (ПСМ).

Прочитај повеќе

ОБУКА ЗА НАПРЕДЕН MICROSOFT EXCEL

Целта на оваа обука е да се навлезе во тајните на MS Excel, да се одредат напредните функции и да се покажат напредни методи и техники за работа во оваа програма преку конкретни примери.

Прочитај повеќе

Фирма Сторк Импекс дооел вработува Финансиски и административен асистент

Фирма Сторк Импекс дооел вработува финансиски и административен асистент.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови