Новости

КОНСАЛТИНГ ИНТЕР ГРУП успешно го заврши Вториот Јавен повик од Планот за економски раст на Владата

Консултанската компанија КОНСАЛТИНГ ИНТЕР ГРУП специјализирана за деловно и корпоративно право успешно го заврши Вториот Јавен повик од Планот за економски раст на Владата (ПЕР), наменет за ко-финансирани грантови за комерцијализација на иновации, на Фонд за иновации и технолошки развој , досега со најголем интерес на компаниите.

Прочитај повеќе

Седма онлајн изложба во рамки на обуката за „Графички дизајн“ во организaција на ПСМ Фондација

Седма онлајн изложба на прекрасни графички креации, создадени како резултат на реализирана обука по „Графички дизајн“ во организација на ПСМ Фондација во период од февруари – март 2019 година!

Прочитај повеќе

Мобес Квалитет организира интегрирани акредитирани обуки за имплементатори, интерни и екстерни аудитори

Мобес Квалитет oд 05 – 08.06.2019 година организира интегрирани акредитирани обуки за имплементатори, интерни и екстерни аудитори.

Прочитај повеќе

Успешна реализација на финалната конференција на проектот „Јакење на капацитетите и механизмите за поддршка на реформскиот процес на Поглавје 20“

Финалната конференција за проектот „Јакнење на капацитетите и механизмите за поддршка на реформскиот процес на поглавје 20“, финансиран од Европската унија, беше успешно одржана на 08.05.2019, во хотел Солун во Скопје.

Прочитај повеќе

Манифестација „Иновативно претпријатие на годината 2019“

На 29 мај со почеток во 10.30 часот во хотел Александар Палас ќе се одржи манифестацијата за прогласување на победниците од националниот натпревар „Иновативно претпријатие на годината“.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови