Новости

Онлајн обуки за GDPR и ISO стандарди

Онлајн обуки за GDPR и ISO стандарди

Прочитај повеќе

Панел дискусија „Пристап до финансии“

ПСМ Фондација во состав на проектот „Промовирање на мултилатерален дијалог и соработка со граѓанскиот сектор, јавните власти, бизнис секторот и медиумите за побрзо прилагодување кон единствениот пазар”, финансиран од проектот „Нордиска поддршка за напредок на Северна Македонија“ организира онлајн панел дискусија на тема „Пристап до финансии за мали

Прочитај повеќе

Споделете ги вашите добри практики во поддршката на жените претприемачи

На WEgate и нејзината заедница жени жени претприемачи им требаат вашата мудрост, вештини и ресурси, затоа вклучете се сега!

Прочитај повеќе

Финална конференција за проектот БалканМед ИННОВА

На 24-ти и 25-ти септември, со почеток од 10.00 часот, ќе се одржи финалната конференција за проектот БалканМед ИННОВА, финансиран до Европската унија.

Прочитај повеќе

Вештачка интелигенција и дронови во борба против КОВИД - 19

Во овој извештај, авторите дискутираат за тоа како може Вештачката интелигенција да се искористи за борба против овој смртоносен вирус. Извештајот пренесува ефикасно искорисутвање на вештачката интелигенција низ целиот свет за да помогне во тестирање, лекување и служење на населението во овие тешки времиња.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови