Новости

Онлајн обуки за GDPR и ISO стандарди

Онлајн обуки за GDPR и ISO стандарди

Прочитај повеќе

Најдобрите 5 бизнис идеи добија грантови за почнување бизнис

ПСМ Фондација додели финансиски средства со вкупен фонд од 20.000 евра, односно 5 грантови по 4000 евра за основачите на најдобрите бизнис идеи кои учествуваа во онлајн акцелераторската програма за почнување бизнис.

Прочитај повеќе

Иднината на финансискиот сектор по 2020 година

Извештајот на ПрајсвотерхаусКуперс „Financial Services Technology 2020 and Beyond: Embracing disruption“ ги анализира промените кои реалниот свет ќе ги доживее како резултат на технолошките достигнувања во финансискиот сектор.

Прочитај повеќе

WEbarometer – анкета наменета за жени претприемачи

WEbarometer е анкета наменета за жени претприемачи од било која земја ширум Европа.На анкетата може да одговори секоја жена претприемач која е самовработена или е сопственик/косопственик на деловна активност што вработува други лица.

Прочитај повеќе

Вебинар: „Поддршка на жените претприемачи во време на КОВИД-19“

На 07ми јули 2020 се одржа првиот вебинар на тема „Поддршка на жените претприемачи во време на КОВИД-19“.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови