Новости

ПСМ Фондација регионален партнер на виртуелниот инкубатор Faster Capital од Дубаи

ПСМ Фондација потпиша Меморандум за соработка и стана регионален партнер со виртуелниот инкубатор Faster Capital од Дубаи, кој инвестира во старт-апи и им овозможува технички развој на претприемачите.

Прочитај повеќе

ВЕБИНАР „Социјално претприемништво“

ПСМ Фондација ги поканува сите мали и средни компании да учествуваат на бесплатниот вебинар „Социјално претприемништво“.

Прочитај повеќе

ОБУКА: Како да започнеш (социјален) бизнис, Струмица

ПСМ Фондација, објавува повик за 5 дневна тренинг програма за почнување на (социјален) бизнис. Сите заинтересирани млади лица, од Источниот и Југоисточниот регион, на возраст од 18 до 30 години, може да се пријават.

Прочитај повеќе

Вебинар „Менаџмент на информациски системи и стратегија“

Фондација Претприемачки Сервис за Млади ги повикува сите мали и средни компании да учествуваат на бесплатниот вебинар „Менаџмент на информациски системи и стратегија – подобрување на растот на вашиот бизнис“ кој ќе се одржи на 21 февруари во 12 часот.

Прочитај повеќе

Обука „Еквити финансирање за мали и средни претпријатија“

Фондација Претприемачки Сервис за Млади организира еднодневна обука за претставници на мали и средни компании на тема „Искористување на моделот на еквити финансирање за мали и средни претпријатија“. Обуката е наменета за претставници на мали и средни претпријатија кои ќе се запознаат со алтернативните извори на финансирање, пред се на финансирањето

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови