Новости

Вебинар за циркуларна економија – преку редизајн на производите до минимизирање на отпадот и зголемување на профитот

Преку оваа обука, кандидатите ќе имаат можност да се запознаат со неопходната потреба за промена на активностите кон зголемување на еколошката култура, како и огромните можности кои ги нуди циркуларната економија, за отворање на нови работни места и создавање на голема заштеда на природните ресурси и енергијата во производството.

Прочитај повеќе

Онлајн обуки за GDPR и ISO стандарди

Онлајн обуки за GDPR и ISO стандарди

Прочитај повеќе

Панел дискусија „Пристап до финансии“

ПСМ Фондација во состав на проектот „Промовирање на мултилатерален дијалог и соработка со граѓанскиот сектор, јавните власти, бизнис секторот и медиумите за побрзо прилагодување кон единствениот пазар”, финансиран од проектот „Нордиска поддршка за напредок на Северна Македонија“ организира онлајн панел дискусија на тема „Пристап до финансии за мали

Прочитај повеќе

Споделете ги вашите добри практики во поддршката на жените претприемачи

На WEgate и нејзината заедница жени жени претприемачи им требаат вашата мудрост, вештини и ресурси, затоа вклучете се сега!

Прочитај повеќе

Финална конференција за проектот БалканМед ИННОВА

На 24-ти и 25-ти септември, со почеток од 10.00 часот, ќе се одржи финалната конференција за проектот БалканМед ИННОВА, финансиран до Европската унија.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови