Новости

ОБУКА: ПРОЕКТЕН МЕНАЏМЕНТ НА ДОНАТОРСКИ ПРОЕКТИ

Како правилно да се планираат и имплементираат донаторските проекти? Како правилно се комуницира и известува? Како се менаџираат времето, ресурсите и буџетот?Пријавете се на оваа обука и дознајте повеќе!

Прочитај повеќе

Преку Enterprise Europe Network во Македонија добиен грант за организирање на настан во рамките на "EIT Food Start-Up Awareness Event

Enterprise Europe Network во Македонија овозможува споделување информации и советување, проследување активни настани за поврзување со доверливи меѓународни партнери како и добивање на информации за можностите кои се на располагање за програми и финансирање од страна на Европската унија.

Прочитај повеќе

Конференција: „Спортски туризам – клучни аспекти и можности за развој“

ПСМ Фондација, ги поканува сите засегнати страни на конференција на тема „Спортски туризам – клучни аспекти и можности за развој“, на 26-ти ноември, со почеток од 12.00ч, во „Конак“ - Попова Шапка.

Прочитај повеќе

Повик за менторство на компании за подобрување на енергетските и еколошките перформанси

ПСМ Фондација објавува повик за компании за учество на менторски сесии со искусни консултанти во областа на циркуларна и зелена економија, со цел поддршка во подобрување на енергетските и еколошките перформанси, зајакнување на капацитетите на вработените, јакнење на капацитетите за развој на позелени бизнис модели.

Прочитај повеќе

Компанија од Велика Британија воспостави соработка со македонска компанија преку нивно учество на B2B платформата Fashion match supply 2021

,,Присуството како снабдувач на услуги на платформата се наплатува врз основа на процент на профит остварен преку платформата, што е погоден модел за нас.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови