11- 12 Oct 2018 / Bochum Germany
RuhrSummit е најголем startup настан во оваа област и ги комбинира најуспешните и најпрепознатливите спикери и прави поврзување помеѓу стартап компании со инвеститори / корпорации
Во комбинација со под-настани ImpactSummit (за социјални претприемачи) и InternationalSummit (за глобални претприемачи), ова е настан кој може да поврзе многу учесници. Сите три коосновачи на RuhrSummit - Ruhrgruender.de, Initiativkreis Ruhrgebiet и 360 Online Performance Group - се потпираат на огромна активна мрежа на партнери и иницијативи во стартната сцена.
Присуство на:
  • +800 startup компании
  • +100 спикери
  • +50 држави
  • +400 корпорации
Програма за startup компании:
  • Pitch Competition & StartupExpo: Your startup in the spotlight
  • MatchMaking: Meet the partners that help you get started
  • Learn from the best: Insights & Know-how
  • Meet@Beat: Networking & Party with the digital scene
За повеќе информации за настанот : https://summit.ruhr/2018/en/
 
Александар Филипоски
Email: aleksandar.filiposki@yes.org.mk  
Phone: +389 (0) 2 3108891