BOIT20210408002

 
Италијанска компанија која се наоѓа на југот на Италија, потекнува од водечкиот регион во светот за производство на софи и мебел во дневна соба.
Целта на компанијата е продажба на големо и мало на текстилни ткаенини, инсталација и/или монтажа на ткаенини за тапацир, ентериери, опременост, од лен до кожа; додатоци за опремување;  мебел од секаков вид за употреба на отворено и градина; софи, фотелји и тапациран мебел; завеси за ентериери и екстериери; гарнитури, гардероби и додатоци за тапацир; рамки за тапациран мебел. Веќе со филијала во Кореја, таа е заинтересирана за проширување на бизнисот преку договори за застапување и договор за дистрибуција. Бараните партнери се очекува да дејствуваат како меѓународни претставници на новите странски пазари. Нивната улога би била промовирање на производите согласно договорите за застапување.
Компанијата има за цел да формира партнерство според договор за дистрибуција со компанија со искуство во секторот на високо квалитетни и иновативни текстилни ткаенини.
Дистрибутерите се очекува да имаат признание за нивните локални пазари.
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891