BRHR20171019001
Хрватска иновативна, производствена компанија специјализирана за органски чаеви, мешавини на чаеви, тинктури и производи во капсула базирани на витамини, минерали или медицински билки бара произведувачи на еколошки, медицински билки/растенија и сурови материјали кои компанијата би можела да ги користи за производство на своите чаеви, мешавини и други производи.

Бараниот партнер/снабдувач на медицински и еколошки билки/растенија треба да ги поседува соодветните еко-сертификати и да ја снабдува компанијата со истите, во големи количини (10-40 кг).
 
Контакт лице:
Александар Филипоски
Емаил: aleksandar.filiposki@yes.org.mk  
Тел: +389 (0) 2 3108891