BRNL20210319001

Холандски дизајнер и добавувач на висококвалитетни и наградувани детски постелнини и текстил бара производствен партнер. МСП бара добавувач кој има готов производ, но е подготвен да ја испорача стоката под приватна етикета. Компанијата сака да го искористи постоечкиот асортиман на производител/добавувач и е подготвена да склучи договор за добавувач.
Сопствениците на холандската компанија  ги започнаа своите активности на почетокот на 2016 година и го основаа својот нов бренд во областа на спиењето, грижата и играта најважните работи за деца на возраст од 0-11 години. компанијата тесно соработува со родителите, старателите, децата и сопствениците на продавници. Со внимателно слушање на она што корисникот верува дека е важно, сопствениците можеа да ја лансираат својата колекција. Резултатот од оваа соработка е иновативен концепт на постелнина: составен од чаршафи, ќебиња и навлаки за јоргани. Производите имаат еластични агли од едната страна, на овој начин постелнината одлично се вклопува на долниот крај на душекот, исто како монтираниот чаршаф и бебињата и децата нема да можат да го откачат. Во 2017 година, брендот беше награден со меѓународна награда за  иновации за неговата паметност, разлика во стилот и изгледот и употребата на висококвалитетни и безбедни материјали. Оваа награда резултираше со зголемување на побарувачката за производите на МСП и со цел да се зголеми МСП бара партнер, да склучи договор за добавувач за да може овој партнер да ги произведува потребните текстилни ткаенини. Холандската МСП бара добавувач на мали количини на кадифе (микрофибер), памук (поплин), сомотски и кадифе (80% памук/20% полиестер), хидрофилни (муслин) двослојни ткаенини 120 гр/м. По тип на ткаенина, големината на нарачката ќе биде околу 500 метри.


  
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk 
Телефон: +389 (0) 2 3108891