BRNL20200625001
 
Холандска меѓународна компанија разви водоотпорни колички за велосипеди  и големи торби. Количките за велосипеди се продаваат ширум светот. Компанијата планира да го искористи производството во Европа и затоа бара европски партнер за производство. Производствениот партнер потребно е да биде искусен во производство на водоотпорни торби. Предвидена е соработка во рамките на долгорочен договор за производство.
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891