BRNL20201009001

 
Наградувана холандска компанија со над 100 години искуство во скоро сите материјали (освен стакло и лименки, особено во производи изработени од rPAPER), бара специфичен вид на производител. Компанијата бара производители на картонски картони кои можат да им произведуваат на компаниите постоечки видови производи според договор за лиценца/договор за производство.
Холандската компанија е формирана во 2016 година со тим од четири високо квалификувани лица со над 100 години искуство во индустријата за пакување. Компанијата има робустен холандски партнер со двајца силни партнери со лиценца со свој специјализиран производствен капацитет, опфаќајќи низа индустриски сектори (храна, пијалоци и непрехранбени производи, вклучително и земјоделство).
Специјализирана за rPAPER, компанијата нуди нарачана услуга за развој од првичниот концепт, цртеж и примероци. Компанијата го нуди својот постоен опсег на иновации за пакување со високи перформанси.
Иако компанијата има специјализана rPAPER, таа исто така нуди производи со употреба на низа други материјали како што се пластика, филмови и облоги; во картон за преклопување, обликување со вбризгување, термоформација, обликувани влакна, технологија за печатење и екструзија на филм. 

 
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk 
Телефон: +389 (0) 2 3108891