BRFR20201009001
 
Француска компанија, која дизајнира, развива и произведува иновативни медицински помагала, бара производител на текстил кој би произвел заштитна футрола за медицински уред според договор за производство. Компанијата бара стандардна заштитна футрола за инсулинско пенкало, по можност да се затвора на врвот. Димензиите се следни: длабочина 27 мм, должина 180 мм, ширина 215 мм.
Компанијата сака да воспостави договор за производство со партнери специјализирани за производство на текстил, футроли или торби или компанија за шиење. Кожната работа е исклучена.
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891