BRFR20210915001

Француски производител на производи од не'рѓосувачки челик како што се садови за готвење, капаци, корпи, градинарски производи и  поцинкувани производи бара производствен партнер во Европа или во Турција. Се бара долгорочен договор за производство.
Оваа француска компанија создадена во 1923 година произведува ножеви и кујнски алати, но и градинарски производи под 2 различни марки. Ги комерцијализираше сопствените производи, но произведува и за други партнери.
Производите се дистрибуираат во Франција (супермаркети, продавница за малопродажба, градинарски центар и низ цела Европа и Северна Америка.
Компанијата бара добавувач на производи од нерѓосувачки челик (тенџериња, кофи) и поцинкувани производи (канти за полевање) според долгорочен договор за производство.

  
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk 
Телефон: +389 (0) 2 3108891