BRFR20201119001
 
Француска компанија бара производител на текстил специјализиран за составување на компоненти од повеќе текстилни производи и пена. Партнерот треба да може да произведува високо квалитетни производи за бебиња во рамките на договор за производство или подизведувач што ја исполнуваат ознаката за животната средина (Oeko-Tex®, GOTS)

Компанијата сака да воспостави договор за производство со производител на текстил или експерт за шиење. Компанијата треба да има искуство во  составување на мулти текстилни компоненти и пена компоненти за производство на високо квалитетни производи посветени на бебиња. Поточно, станува збор за производи од опсегот на удобност на брендовите (технички редуктори за кревети, потпирач за глава, седиште за комфор, итн.)
 
 
 
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891