BRME2021001001


 
Црногорска компанија дистрибутер на уметнички материјали: рамки, четки, платна, акварели, акрилни масла и други производи ги нуди своите услуги како дистрибутер.
Црногорската компанија, основана во 2010 година, работи како агент специјализиран за продажба на уметнички материјал и опрема. Сегашниот пазар е национален.

Компанијата е заинтересирана за потенцијална соработка со нови партнери на специјализирани во сродната област на активност со цел да ги промовира и продава странските производи во Црна Гора, како дистрибутер. Во моментов, компанијата купува материјали во Франција, Италија, Турција, Србија, но сака да го прошири портфолиото на добавувачи.


  
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk 
Телефон: +389 (0) 2 3108891